Winkelen

Uw kunt uw hart ophalen als u wilt shoppen in Berlijn er zijn namelijk winkels in overvloed! U kunt zich alleen al in het KaDeWe een hele dag vermaken, maar er zijn natuurlijk nog veel meer winkels en grote winkelstraten.

Berlijn is een stad waar u heel goed kunt winkelen. Het heeft echter zoveel winkelmogelijkheden dat het onmogelijk is om overal te gaan kijken tijdens uw stedentrip in Berlijn.

De meest bekende plaats om te gaan winkelen is de Kurf├╝rstendamm. En natuurlijk mag een bezoekje aan KaDeWe, Kaufhaus des Westens, dan niet ontbreken. Dit is namelijk het grootste warenhuis van Europa. Het is bijna onmogelijk om er naar buiten te lopen zonder iets gekocht te hebben. Maar ga ook eens kijken in de Friedrichstra├če. U vindt daar boetiekjes van verschillende modeontwerpers.

Naast de vele winkels vindt u in Berlijn bijna op elke hoek van de straat een markt. De producten die u op de markt koopt zijn vaak verser en beter van kwaliteit.

Bent u op zoek naar iets bijzonders, kijk dan ook eens in de kleine straatjes in plaats van alleen in de hoofdstraten. U zult verbaasd zijn wat u allemaal tegenkomt.