Hotels.com

Hotels.com is al jaren één van de grootste aanbieders van hotelaccommodaties over de gehele wereld. Er worden meer dan 140.000 accommodaties aangeboden over de gehele wereld!

Bij Hotels.com heeft u altijd een ruime keuze van hotelaccommodaties. Dit zijn hotels van grote hotelketens en onafhankelijke hotels. Ze beschikken over het VeriSign Secured keurmerk en bieden u een 24-uurs service met een telefonische helpdesk. 

U kunt op de site via de zoekfunctie direct aangeven waar u naartoe wilt en in welke periode, maar u heeft ook de mogelijkheid om uw hotelaccommodatie te zoeken via de kaart. Daarnaast kunt u zoeken op aanbiedingen of op topbestemmingen.

Hotels.com - Berlijn

Zoals de naam al zegt biedt Hotels.com natuurlijk hotels aan. Maar u kunt bij Hotels.com ook appartementen en vakantiewoningen huren. Boek dus heel eenvoudig een stedentrip naar Berlijn en kies de accommodatie die het beste aansluit bij uw wensen. Als u gebruik wenst te maken van faciliteiten voor mindervaliden dan kunt u gemakkelijk de accommodaties selecteren die deze faciliteiten aanbieden. Of als u dicht bij een bepaalde bezienswaardigheid wilt verblijven, uw huisdier mee wilt nemen of een kindvriendelijke accommodatie zoekt dan is dat bij Hotels.com geen probleem! Boek alleen nog even uw vliegticket en u heeft een stedentrip naar Berlijn geboekt.

Website: Hotels.com