De Jong Intra Vakanties

Al 40 jaar biedt De Jong Intra vakanties diverse soorten reizen aan. Zowel auto- als vliegvakanties boekt u bij deze reisorganisatie.

U kunt bij De Jong Intra vakanties uw vakantie op verschillende manieren zoeken. U kunt zoeken op vakantietype, vervoer of u selecteert eerst het land waar u graag naartoe zou willen. Als u een keuze heeft gemaakt, kunt u vervolgens uw zoekopdracht verder verfijnen. U vindt altijd een overzicht van verschillende aanbiedingen en populaire reizen op de site

Veilig boeken bij De Jong Intra Vakanties

Uiteraard is De Jong Intra Vakanties aangesloten bij diverse organisaties. Ze zijn aangesloten bij SGR, ANVR, het Calamiteitenfonds en ze beschikken over het keurmerk Touringcar bedrijf. U kunt er dus verzekerd van zijn dat u op een veilige manier een boeking kunt maken bij De Jong Intra Vakanties.

De Jong Intra Vakanties - Berlijn

U vindt meer dan 200 reizen naar Berlijn bij De Jong Intra Vakanties. Er is dus een uitgebreid aanbod. Er worden auto-, bus-, vlieg- en treinreizen aangeboden naar Berlijn. En u heeft de keuze om een stedentrip of een excursie-/rondreis te maken.

Website: De Jong Intra Vakanties