NS Hispeed

NS Hispeed is een onderdeel van het Railteam. Dit is een samenwerkingsverband tussen de belangrijkste hogesnelheidsondernemingen in Europa. Reis dus snel per trein met NS Hispeed naar uw bestemming!

NS Hispeed biedt u onder andere treinreizen aan met de Thalys, Fyra, ICE International, TGV en Eurostar. Het betreft treinreizen naar nationale en internationale bestemmingen. Met NS Hispeed reist u op een veilige, comfortabele en efficiënte manier naar de plaats van bestemming.

Veilig boeken bij NS Hispeed
U kunt op een veilige manier een ticket boeken bij NS Hispeed. Als u online uw ticket boekt, krijgt u de mogelijkheid om de betaling via IDeal of via creditcard te voldoen. U betaalt dus op een veilige manier.

NS Hispeed – Berlijn
NS Hispeed biedt voordelige tarieven aan voor een treinreis naar Berlijn. U betaalt voor een 2e klas ticket tussen de € 49,- en € 144,- en voor een 1e klas ticket betaalt u €89,- tot € 229,-.

De prijzen van de tickets zijn afhankelijk van de vertrekdag en plaats en van de beschikbaarheid van de tickets. Daarnaast kunt u de mogelijkheid krijgen om tickets te kiezen die u geheel of gedeeltelijk kosteloos kunt annuleren. Dit heeft effect op de prijs van uw ticket. Als u vanaf Amsterdam naar Berlijn reist dan bedraagt de reistijd ongeveer 6,5 uur.

Website: NSHispeed