Kras

Kras.nl is een organisatie met ruim 90 jaar reiservaring. Ze bieden een grote variëteit aan reizen aan, waaronder zonvakanties, cruises, stedentrips, busreizen, wintersport, Disneyland Paris, single reizen fiets- en wandelvakanties en weekendjes weg.

Op de site van Kras kunt u eenvoudig uw reis zoeken. Er staan verschillende tabbladen met de diverse reizen die ze aanbieden. Vervolgens kunt u een specifiek land of een vertrekperiode ingeven. Bij de beschikbare reizen vindt u uitgebreide informatie over de reis, het gebied, het programma en de accommodatie.

Veilig boeken bij Kras
Deze reisorganisatie is aangesloten bij SGR (Stichting Garantie Reisgelden), ANVR en IATA. U kunt dus op een veilige manier een boeking maken bij Kras. Uw reservering betaalt u eenvoudig via IDeal. Dit is een veilige manier van betalen.

Kras – Berlijn
Er zijn meer dan 25 reizen naar Berlijn te vinden op de site van Kras. Dit zijn stedentrips van enkele dagen, waarbij u met de auto, bus of trein reist. U kunt dus kiezen voor een georganiseerde stedentrip, maar als u liever meer vrijheid heeft tijdens uw stedentrip dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Website: Kras