Van Nood Reizen

Van Nood Reizen is dé specialist als het gaat om stedentrips per bus. Ze bieden meer dan 20 topsteden aan!

Als u een reis boekt bij Van Nood Reizen dan reist u per comfortabele Tourist Class touringcar. Ze beschikken over het Keurmerk Touringcarbedrijf. Alle bussen zijn o.a. voorzien van airco en er is een koelkast aanwezig. Er worden bij van Nood Reizen alleen pakketreizen aangeboden, dit betekent dat de reis en de accommodatie altijd bij de prijs inbegrepen zijn. Het is dus niet mogelijk om alleen een accommodatie of alleen de reis te boeken bij Van Nood Reizen.

Veilig boeken bij Van Nood Reizen
Als u een boeking maakt bij Van Nood Reizen, weet u dat u bij een betrouwbare organisatie een boeking maakt. Zij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. De betaling voldoet u middels IDeal, creditcard of bij een telefonische reservering via een eenmalige machtiging.

Van Nood Reizen - Berlijn
Er worden bij Van Nood Reizen 4-, 5- en 6-daagse stedentrips naar Berlijn aangeboden. Uiteraard betreft het hier een busreis. U stapt in op één van de opstapplaatsen en Van Nood Reizen brengt u naar de plaats van bestemming. In dit geval dus naar Berlijn! U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de reis, want deze wordt geheel verzorgd bij Van Nood Reizen.

Website: Van Nood Reizen