Belvilla

Belvilla is één van de grootste aanbieders van vakantiehuizen in Europa.

Belvilla is één van de grootste aanbieders van vakantiehuizen in Europa. Ze bieden maar liefst vakantiewoningen aan in twintig landen. De organisatie is opgericht in 1980 en jaarlijks verblijven er ongeveer 500.000 gasten in de woningen van Belvilla.

Woningen kunnen gemakkelijk gevonden worden via de zoekfunctie of via de kaart. Daarnaast kan er op verschillende manieren een extra filter op het zoekresultaat toegepast worden. 

Veilig boeken bij Belvilla

Belvilla is aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden), ANVR en ze zijn lid van Thuiswinkel.  Ze zijn een onderdeel van de Europese holding @Leisure, waaronder Casa4all, Ardennes Relais, Jules Villas en CityTrips – Europe ook vallen.

Belvilla  - Berlijn

Er worden meer dan 40 vakantiewoningen aangeboden in Berlijn door Belvilla. Deze vakantiewoningen betreffen hoofdzakelijk appartementen. In sommige appartementen is een huisdier toegestaan en enkele appartementen beschikken over kindermeubilair. Boek eenvoudig uw vakantiewoning en rij met uw eigen auto of reis met de trein naar de prachtige stad Berlijn!

Website: Belvilla