GaSamen

Bij GaSamen boekt u een complete stedentrip of u boekt alleen de accommodatie!

GaSamen biedt u bijzondere stedentrip aanbiedingen naar meer dan 35 steden. Afhankelijk van de bestemming die u kiest, kunt u kiezen voor eigen vervoer, vlucht en hotel, bus en hotel of trein en hotel. De accommodaties zijn er in allerlei prijsklassen, zodat er voor iedere reiziger een geschikte stedentrip te vinden is.

Op de site worden diverse tips gegeven. Zo vindt u er tips voor leuke restaurants, sturen ze u naar de beste plekjes om te winkelen, geven ze aan waar u kunst en cultuur kunt gaan snuiven en waar u moet zijn als u een avondje uit wilt. Uiteraard staat bij de accommodaties een uitgebreide beschrijving.

Veilig boeken bij GaSamen

GaSamen beschikt over het VeriSign Secured kenmerk en ze zijn aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). U betaalt uw boeking gemakkelijk en veilig via IDeal, Mastercard, Visa of via automatische incasso.

GaSamen - Berlijn 

Er worden ongeveer 100 accommodaties aangeboden in Berlijn door GaSamen. Er zit dus altijd wel een accommodatie tussen die voldoet aan uw eisen. Kies uw verblijf en eventueel uw vervoer en geniet van uw stedentrip in Berlijn.

Website: GaSamen