Booking.com

Booking.com is een hotelaanbieder van ruim 190.000 hotels wereldwijd. U kunt in ruim 165 landen via booking.com een hotelovernachting reserveren!

Als u een hotelovernachting boekt bij Booking.com, dan boekt u bij de grootste aanbieder van hotelovernachtingen. Zowel zakenreizigers als vakantiegangers zoeken en boeken eenvoudig online. Booking.com B.V. is in 1996 opgericht en biedt een grote variëteit aan accommodaties. U kunt er eenvoudige budgethotels boeken, maar u kunt er ook terecht voor een luxe 5-sterren accommodatie.


De site van Booking.com wordt aangeboden in 41 talen en er werken bij deze organisatie ongeveer 3300 medewerkers. Met ruim 190.000 accommodaties in 165 landen zijn ze één van de grootste aanbieders van hotelovernachtingen.

Booking.com - Berlijn

In Berlijn worden er ongeveer 830 accommodaties aangeboden. Dit zijn niet alleen hotels, maar ook hostels, motels, villa's, appartementen of alleen een logies mogelijkheid. U kunt de accommodatie eenvoudig via de zoekfunctie selecteren. Daarnaast kunt u selecteren op aantal sterren, thema's, een bepaalde wijk en/of voorzieningen. Als u uw accommodatie via Booking.com gereserveerd heeft, hoeft u alleen nog uw vliegtickets te boeken en u kunt gaan genieten van een heerlijke stedentrip in Berlijn.

Website: Booking.com