Disclaimer

De disclaimer van Stedentrip-Berlijn.nl.

Wij besteden uiterste zorg aan de actualiteit van de informatie die u op Stedentrip-Berlijn kunt vinden. Echter het kan altijd voorkomen dat er onjuistheden op de site vermeld staan. Stedentrip-Berlijn aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die geleden wordt als gevolg van het gebruik van de informatie die op Stedentrip-Berlijn.nl vermeld staat. Voor schade of problemen veroorzaakt door onjuistheden op de site of technische storingen kan Stedentrip-Berlijn niet aansprakelijk gesteld worden.

Ook wanneer Stedentrip-Berlijn.nl verwijst naar informatie van derden d.m.v. links of door het gebruik van ter beschikking gestelde informatie, is Stedentrip-Berlijn.nl en de betrokken bedrijven niet aansprakelijk.

De partners van Stedentrip-Berlijn.nl handelen de reserveringen en betalingen af. Er wordt dus nooit een betaling aan Stedentrip-Berlijn.nl gedaan. Stedentrip-Berlijn.nl is slechts een bemiddelende partij.

Door het gebruik van Stedentrip-Berlijn.nl gaat u automatisch akkoord met de genoemde uitsluiting van aansprakelijkheid.